Шефът на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, с чийто пистолет

...
Шефът на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, с чийто пистолет
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста шефа на Общинския съвет в Септември

Шефът на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков, с чийто револвер бе прострелян смъртоносно 47-годишен притежател на заведение, е освободен от ареста. До момента няма повдигнато обвиняване против него, заяви говорителката на Окръжната прокуратура в Пазарджик Димитрия Ганчева, осведоми ДАРИК.
 
Спрямо Влайков не е взета мярка за неотклонение, той е арестуван единствено за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи, изясни прокурор Ганчева. Назначени са балистична, комплексно-психологическа и съдебно-медицинска експертизи.
 
Следващата седмица се чакат резултатите и тогава евентуално ще бъдат повдигнати обвинявания.
 
Разследването работи главно по версията, че е предоставено оръжие на разположение, ненавършило 18 години, от което е последвал смъртоносният изстрел.

 
Зловещият случай стана в четвъртък късно вечерта по време на рожден ден на 6-годишно момченце в септемврийското село Виноградец. Според публично публикуваната версия, Лазар Влайков извадил револвера си и стрелял във въздуха. После оръжието тръгнало от ръка на ръка и попаднало в ръцете на детето. Последвал изстрел, който улучил в сърцето притежателя на заведението – 47-годишния Наско Тонкев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР